• DomovDomov
  • O nás
  • Život s celiakiou
    • Čo je celiakia?
    • Celiakia u detí
    • Nová Diagnóza v Rodine - Celiakia
  • Cestovanie
    • Rakúsko
      • Neusiedl am See
    • Chorvátsko
      • Petrčane
      • Plitvické jazerá
    • Thajsko
      • Phuket, Koh Samui
      • Škola varenia v Thajsku
    • RAW kurz
    • Kanárske ostrovy
      • Lanzarote
    • Francúzsko
      • Paríž
    • Slovensko
      • Bratislava
        • Regal BURGER
        • Cukráreň Sweet Street
  • Recepty
  • Rozhovory
  • Lifestyle
    • Hello 2018
    • Pomalosti dnešnej doby
  • Recenzie
    • Bistrá/Kaviarne
      • U Kubistu
  • Spolupráce
  • Instagram

Bábovka ako od babičky

  • Vytlačiť
  • E-mail

  • 7 vajec,
  • 80g trstinového cukru alebo iného sladidla,
  • 2 dcl oleja,
  • 3/4 prášku do pečiva,
  • 4 pudingy - použila som bezlp. pudingy Dr.Oetker,
  • čokoládovú polevu od Dr.Oetker.

Žĺtky vyšľaháme s cukrom. Postupne pridáme prášok do pečiva a vyšľahaný sneh z bielkov. Následne zamiešame puding, ja som použila vanilkový bez lepku od dr.Oetker. Cesto vlejeme do bábovkovej formy a pečieme na 180 stupňov 30 minút. 

Ak chcete použiť aj inú pudingovú príchuť, zo základného cesta časť odoberte, zamiešajte doň puding podľa chuti a po vyliatí základného cesta do bábovkovej formy vlejte ešte druhú príchuť. 

Dobrú chuť!

* spolupráca Dr.Oetker 

 

Podrobnosti
Napísal: Eva
Kategória: Recepty
Uverejnené: 26. november 2019
Návštevy: 1267
  • bez lepku,
  • free from,
  • glutenfree,
  • bez laktozy,
  • Eva Srogoncikova,
  • celiakia,
  • deti a celiakia,
  • zdravie
  • babovka
  • Predch.
  • Nasl.

Login Form

  • Nepamätáte si používateľské meno?
  • Zabudli ste heslo?

© 2023 Gluten Free Planet Celiakia Lepok Zdravie Bezlepkova dieta

Main Menu (responsive)

  • DomovDomov
  • O nás
  • Život s celiakiou
    • Čo je celiakia?
    • Celiakia u detí
    • Nová Diagnóza v Rodine - Celiakia
  • Cestovanie
    • Rakúsko
      • Neusiedl am See
    • Chorvátsko
      • Petrčane
      • Plitvické jazerá
    • Thajsko
      • Phuket, Koh Samui
      • Škola varenia v Thajsku
    • RAW kurz
    • Kanárske ostrovy
      • Lanzarote
    • Francúzsko
      • Paríž
    • Slovensko
      • Bratislava
        • Regal BURGER
        • Cukráreň Sweet Street
  • Recepty
  • Rozhovory
  • Lifestyle
    • Hello 2018
    • Pomalosti dnešnej doby
  • Recenzie
    • Bistrá/Kaviarne
      • U Kubistu
  • Spolupráce
Go Top