• DomovDomov
  • O nás
  • Život s celiakiou
    • Čo je celiakia?
    • Celiakia u detí
    • Nová Diagnóza v Rodine - Celiakia
  • Cestovanie
    • Rakúsko
      • Neusiedl am See
    • Chorvátsko
      • Petrčane
      • Plitvické jazerá
    • Thajsko
      • Phuket, Koh Samui
      • Škola varenia v Thajsku
    • RAW kurz
    • Kanárske ostrovy
      • Lanzarote
    • Francúzsko
      • Paríž
    • Slovensko
      • Bratislava
        • Regal BURGER
        • Cukráreň Sweet Street
  • Recepty
  • Rozhovory
  • Lifestyle
    • Hello 2018
    • Pomalosti dnešnej doby
  • Recenzie
    • Bistrá/Kaviarne
      • U Kubistu
  • Spolupráce
  • Instagram

Domáci čokoládovo-pistáciový tvaroháčik

  • Vytlačiť
  • E-mail

  • Tento recept je bez lepku, bez laktózy.
  • Porcia pre 2 osoby.
  • Čas prípravy: 20 minút.

Ingrediencie

  • 250 g jemného bezlaktózového tvarohu
  • 1 ks bezlaktózovej šľahačkovej smotany
  • Powerlogy čokoládovo-pistáciový krém (čokoládová nátierka)
  • štipka kardamonu (korenie)
  • vanilkový cukor

Postup

Tvaroh vyšľaháme s vanilkovým cukrom a čókoládovo-pistáciovým krémom. V druhej miske vyšľaháme zvlášť šľahačkovú smotanu. Tvaroh postupne vmiešavame do šľahačky. Podávame v miskách alebo pohároch a necháme ešte v chladničke 30-60 minút stuhnúť. Dozdobíme podľa vlastnej fantázie. Ja som použila granolu, banán, orieškový krém a pistácie. 

Dobrú chuť!

* spolupráca 

 

 

Podrobnosti
Napísal: Eva
Kategória: Recepty
Uverejnené: 11. november 2019
Návštevy: 1203
  • bez lepku,
  • free from,
  • glutenfree,
  • bez laktozy,
  • Eva Srogoncikova,
  • zdravastrava,
  • celiakia,
  • deti a celiakia,
  • zdravie
  • tvaroháčik
  • domaci pribinacik
  • Predch.
  • Nasl.

Login Form

  • Nepamätáte si používateľské meno?
  • Zabudli ste heslo?

© 2023 Gluten Free Planet Celiakia Lepok Zdravie Bezlepkova dieta

Main Menu (responsive)

  • DomovDomov
  • O nás
  • Život s celiakiou
    • Čo je celiakia?
    • Celiakia u detí
    • Nová Diagnóza v Rodine - Celiakia
  • Cestovanie
    • Rakúsko
      • Neusiedl am See
    • Chorvátsko
      • Petrčane
      • Plitvické jazerá
    • Thajsko
      • Phuket, Koh Samui
      • Škola varenia v Thajsku
    • RAW kurz
    • Kanárske ostrovy
      • Lanzarote
    • Francúzsko
      • Paríž
    • Slovensko
      • Bratislava
        • Regal BURGER
        • Cukráreň Sweet Street
  • Recepty
  • Rozhovory
  • Lifestyle
    • Hello 2018
    • Pomalosti dnešnej doby
  • Recenzie
    • Bistrá/Kaviarne
      • U Kubistu
  • Spolupráce
Go Top