• DomovDomov
  • O nás
  • Život s celiakiou
    • Čo je celiakia?
    • Celiakia u detí
    • Nová Diagnóza v Rodine - Celiakia
  • Cestovanie
    • Rakúsko
      • Neusiedl am See
    • Chorvátsko
      • Petrčane
      • Plitvické jazerá
    • Thajsko
      • Phuket, Koh Samui
      • Škola varenia v Thajsku
    • RAW kurz
    • Kanárske ostrovy
      • Lanzarote
    • Francúzsko
      • Paríž
    • Slovensko
      • Bratislava
        • Regal BURGER
        • Cukráreň Sweet Street
  • Recepty
  • Rozhovory
  • Lifestyle
    • Hello 2018
    • Pomalosti dnešnej doby
  • Recenzie
    • Bistrá/Kaviarne
      • U Kubistu
  • Spolupráce
  • Instagram

Hribovo-zeleninová polievka na taliansky spôsob

  • Vytlačiť
  • E-mail

  • Tento recept je bez lepku, bez laktózy, vegetariánsky. 
  • Porcia pre 4 osoby.
  • Čas prípravy: 40 minút.

Ingrediencie

  • 150 g šampiňónov
  • 1 menšia cibuľa
  • 1 mrkva
  • 1 zeler
  • 1 petržlen
  • 2-3 ks zemiakov
  • 3 ks cherry paradajok
  • 2 PL olivového oleja
  • 1 dc rastlinnej smotany na zjemnenie polievky
  • soľ
  • korenie
  • čerstvé bylinky: tymián, rozmarín, petržlenová vňať.

Postup

Hríby a zeleninu očistíme a nakrájame na malé kúsky. Cibuľku opražíme na olivovom oleji a pridáme šampiňóny. Polievku osolíme, okoreníme, pridáme bylinky a podlejeme vodou. Keď nám začne vrieť, pridáme do nej nakrájané a očistené zemiaky. Dolejeme zvyšnú vodu a varíme približne 20 minút. Pred dovarením ešte pridáme na polovicu nakrájané cherry paradajky a zjemníme smotanou. Hríby môžete použiť aj iné, ja som mala akurát v chladničke šampiňóny.

Dobrú chuť!

Podrobnosti
Napísal: Eva
Kategória: Recepty
Uverejnené: 10. november 2019
Návštevy: 1154
  • bez lepku,
  • free from,
  • glutenfree,
  • bez laktozy,
  • Eva Srogoncikova,
  • zdravastrava,
  • celiakia,
  • deti a celiakia,
  • zdravie
  • polievka
  • obed
  • Predch.
  • Nasl.

Login Form

  • Nepamätáte si používateľské meno?
  • Zabudli ste heslo?

© 2023 Gluten Free Planet Celiakia Lepok Zdravie Bezlepkova dieta

Main Menu (responsive)

  • DomovDomov
  • O nás
  • Život s celiakiou
    • Čo je celiakia?
    • Celiakia u detí
    • Nová Diagnóza v Rodine - Celiakia
  • Cestovanie
    • Rakúsko
      • Neusiedl am See
    • Chorvátsko
      • Petrčane
      • Plitvické jazerá
    • Thajsko
      • Phuket, Koh Samui
      • Škola varenia v Thajsku
    • RAW kurz
    • Kanárske ostrovy
      • Lanzarote
    • Francúzsko
      • Paríž
    • Slovensko
      • Bratislava
        • Regal BURGER
        • Cukráreň Sweet Street
  • Recepty
  • Rozhovory
  • Lifestyle
    • Hello 2018
    • Pomalosti dnešnej doby
  • Recenzie
    • Bistrá/Kaviarne
      • U Kubistu
  • Spolupráce
Go Top