• DomovDomov
  • O nás
  • Život s celiakiou
    • Čo je celiakia?
    • Celiakia u detí
    • Nová Diagnóza v Rodine - Celiakia
  • Cestovanie
    • Rakúsko
      • Neusiedl am See
    • Chorvátsko
      • Petrčane
      • Plitvické jazerá
    • Thajsko
      • Phuket, Koh Samui
      • Škola varenia v Thajsku
    • RAW kurz
    • Kanárske ostrovy
      • Lanzarote
    • Francúzsko
      • Paríž
    • Slovensko
      • Bratislava
        • Regal BURGER
        • Cukráreň Sweet Street
  • Recepty
  • Rozhovory
  • Lifestyle
    • Hello 2018
    • Pomalosti dnešnej doby
  • Recenzie
    • Bistrá/Kaviarne
      • U Kubistu
  • Spolupráce
  • Instagram

Cícerové kari s jazmínovou ryžou

  • Vytlačiť
  • E-mail

 

Ingrediencie

  • Tento recept je bez lepku, bez sóje, vegetariánsky, vegan. 
  • Porcia pre 2 osoby.
  • Čas prípravy 40 minút.

 

  • 1 cibuľu
  • 3 strúčiky cesnaku 
  • 3 cm kúsok zázvoru 
  • 1 čili papričku
  • mletú rascu
  • mleté korenie garam masala (používam Sonnentor)
  • 1 ČL mletej kurkumy
  • 6 kusov cherry paradajok
  • morskú soľ
  • 400 g cíceru v konzerve
  • čerstvý koriander
  • čerstvý rozmarín
  • šťavu z ½ limetky
  • 2 PL olej,
  • 2 dc kokosového mlieka.

Postup

Cibuľku, cesnak, zázvor a čili nakrájame na drobno. Na panvici speníme cibuľku, cesnak, zázvor a čili. Pridáme všetky koreniny a premiešame. Cherry paradajky nakrájame a pridáme na panvicu, všetko osolíme a premiešame. Cícer z konzervy scedíme a varíme približne 20 minút. Počas varenia pridávame postupne kokosové mlieko podľa potreby. Na záver ešte pridáme čerstvé bylinky, šťavu z limetky a premiešame.

 

Dobrú chuť!

Podrobnosti
Napísal: Eva
Kategória: Recepty
Uverejnené: 14. október 2019
Návštevy: 1447
  • bez lepku,
  • free from,
  • glutenfree,
  • bez laktozy,
  • Eva Srogoncikova,
  • zdravastrava,
  • celiakia,
  • indickekari
  • indickerecepty
  • Predch.
  • Nasl.

Login Form

  • Nepamätáte si používateľské meno?
  • Zabudli ste heslo?

© 2023 Gluten Free Planet Celiakia Lepok Zdravie Bezlepkova dieta

Main Menu (responsive)

  • DomovDomov
  • O nás
  • Život s celiakiou
    • Čo je celiakia?
    • Celiakia u detí
    • Nová Diagnóza v Rodine - Celiakia
  • Cestovanie
    • Rakúsko
      • Neusiedl am See
    • Chorvátsko
      • Petrčane
      • Plitvické jazerá
    • Thajsko
      • Phuket, Koh Samui
      • Škola varenia v Thajsku
    • RAW kurz
    • Kanárske ostrovy
      • Lanzarote
    • Francúzsko
      • Paríž
    • Slovensko
      • Bratislava
        • Regal BURGER
        • Cukráreň Sweet Street
  • Recepty
  • Rozhovory
  • Lifestyle
    • Hello 2018
    • Pomalosti dnešnej doby
  • Recenzie
    • Bistrá/Kaviarne
      • U Kubistu
  • Spolupráce
Go Top