• DomovDomov
  • O nás
  • Život s celiakiou
    • Čo je celiakia?
    • Celiakia u detí
    • Nová Diagnóza v Rodine - Celiakia
  • Cestovanie
    • Rakúsko
      • Neusiedl am See
    • Chorvátsko
      • Petrčane
      • Plitvické jazerá
    • Thajsko
      • Phuket, Koh Samui
      • Škola varenia v Thajsku
    • RAW kurz
    • Kanárske ostrovy
      • Lanzarote
    • Francúzsko
      • Paríž
    • Slovensko
      • Bratislava
        • Regal BURGER
        • Cukráreň Sweet Street
  • Recepty
  • Rozhovory
  • Lifestyle
    • Hello 2018
    • Pomalosti dnešnej doby
  • Recenzie
    • Bistrá/Kaviarne
      • U Kubistu
  • Spolupráce
  • Instagram

Úžasný jablčník - bez lepku, bez laktózy

  • Vytlačiť
  • E-mail

Ingrediencie:

  • Porcia pre štyri osoby.
  • Ten recepty je bez lepku, bez laktózy.
  • Čas prípravy: 40 minút.

 

  • 400 g my Schär MIX B,
  • 200 g bezlaktózového masla,
  • 100g trstinového cukru alebo iného sladidla (med),
  • 1/2 prášku do pečiva,
  • 1 dcl bezlaktózového mlieka (podľa potreby),
  • 2ks vajíčok.

Plnka:

  • 6 ks jabĺk,
  • vanilkový cukor,
  • škorica.

 

Postup:

Múku zmiešame s maslom, trstinovým cukrom a práškom do pečiva. Pridáme vajíčka, mlieko a premiešame. Mlieko pridávame podľa potreby, ak sa vám zdá, že je cesto príliš hutné. Keď je cesto pripravené, rozdelíme ho na dve časti. Rozvaľkáme a jednu časť položíme na plech vystlaný paperom na pečenie.

Jablká očistíme, nastrúhame. Pridáme vanilkový cukor a škoricu. Premiešame. Celú zmes rovnomerne roztačíme na cesto. Druhú čast cesta položíme na jablkovú zmes. Vidličkou jemne poprepichujeme hornú časť cesta a dáme piecť do rúry na 190 stupňov, kým cesto nechytí zlatistú/hnedastú farbu.

Dobrú chuť.

Podrobnosti
Napísal: Eva
Kategória: Recepty
Uverejnené: 20. august 2019
Návštevy: 2213
  • bez lepku,
  • free from,
  • glutenfree,
  • bez laktozy,
  • celiakia,
  • zdravie
  • recepty
  • jablčnik
  • jablká
  • Predch.
  • Nasl.

Login Form

  • Nepamätáte si používateľské meno?
  • Zabudli ste heslo?

© 2023 Gluten Free Planet Celiakia Lepok Zdravie Bezlepkova dieta

Main Menu (responsive)

  • DomovDomov
  • O nás
  • Život s celiakiou
    • Čo je celiakia?
    • Celiakia u detí
    • Nová Diagnóza v Rodine - Celiakia
  • Cestovanie
    • Rakúsko
      • Neusiedl am See
    • Chorvátsko
      • Petrčane
      • Plitvické jazerá
    • Thajsko
      • Phuket, Koh Samui
      • Škola varenia v Thajsku
    • RAW kurz
    • Kanárske ostrovy
      • Lanzarote
    • Francúzsko
      • Paríž
    • Slovensko
      • Bratislava
        • Regal BURGER
        • Cukráreň Sweet Street
  • Recepty
  • Rozhovory
  • Lifestyle
    • Hello 2018
    • Pomalosti dnešnej doby
  • Recenzie
    • Bistrá/Kaviarne
      • U Kubistu
  • Spolupráce
Go Top