• DomovDomov
  • O nás
  • Život s celiakiou
    • Čo je celiakia?
    • Celiakia u detí
    • Nová Diagnóza v Rodine - Celiakia
  • Cestovanie
    • Rakúsko
      • Neusiedl am See
    • Chorvátsko
      • Petrčane
      • Plitvické jazerá
    • Thajsko
      • Phuket, Koh Samui
      • Škola varenia v Thajsku
    • RAW kurz
    • Kanárske ostrovy
      • Lanzarote
    • Francúzsko
      • Paríž
    • Slovensko
      • Bratislava
        • Regal BURGER
        • Cukráreň Sweet Street
  • Recepty
  • Rozhovory
  • Lifestyle
    • Hello 2018
    • Pomalosti dnešnej doby
  • Recenzie
    • Bistrá/Kaviarne
      • U Kubistu
  • Spolupráce
  • Instagram

Svieži šalát

  • Vytlačiť
  • E-mail

 

 

Ingrediencie: 

  • - 200 g šalátu mix,
  • - 6 ks cherry paradajok,
  • - 2 ks červenej repy (predvarenej),
  • - 150 g údeného lososa – plátky,
  • - olivový olej,
  • - soľ.

Na ozdobenie:

  • - jedlé kvety,
  • - biely a čierny sezam,
  • - mix semienok (tekvicové, slnečnicové, píniové).

Postup:

  • Šalát mix dôkladne umyjeme a necháme odkvapkať. 
  • Červenú repu očistíme a opečieme na oleji približne 10 minút.
  • Cherry paradajky prekrojíme na polovice.
  • Pripravíme si plátky lososa a nakrájame ich na pásiky alebo kocky.
  • Na listový šalát poukladáme pečenú cviklu a cherry paradajky. 
  • Pridáme nakrájaný losos, olivový olej, dochutíme soľou a ozdobíme jedlými kvetmi a semienkami. 

 

Podrobnosti
Napísal: Eva
Kategória: Recepty
Uverejnené: 23. november 2018
Návštevy: 1241
  • bez lepku,
  • zdravie
  • svieži šalát
  • figy
  • Predch.
  • Nasl.

Login Form

  • Nepamätáte si používateľské meno?
  • Zabudli ste heslo?

© 2023 Gluten Free Planet Celiakia Lepok Zdravie Bezlepkova dieta

Main Menu (responsive)

  • DomovDomov
  • O nás
  • Život s celiakiou
    • Čo je celiakia?
    • Celiakia u detí
    • Nová Diagnóza v Rodine - Celiakia
  • Cestovanie
    • Rakúsko
      • Neusiedl am See
    • Chorvátsko
      • Petrčane
      • Plitvické jazerá
    • Thajsko
      • Phuket, Koh Samui
      • Škola varenia v Thajsku
    • RAW kurz
    • Kanárske ostrovy
      • Lanzarote
    • Francúzsko
      • Paríž
    • Slovensko
      • Bratislava
        • Regal BURGER
        • Cukráreň Sweet Street
  • Recepty
  • Rozhovory
  • Lifestyle
    • Hello 2018
    • Pomalosti dnešnej doby
  • Recenzie
    • Bistrá/Kaviarne
      • U Kubistu
  • Spolupráce
Go Top