• DomovDomov
  • O nás
  • Život s celiakiou
    • Čo je celiakia?
    • Celiakia u detí
    • Nová Diagnóza v Rodine - Celiakia
  • Cestovanie
    • Rakúsko
      • Neusiedl am See
    • Chorvátsko
      • Petrčane
      • Plitvické jazerá
    • Thajsko
      • Phuket, Koh Samui
      • Škola varenia v Thajsku
    • RAW kurz
    • Kanárske ostrovy
      • Lanzarote
    • Francúzsko
      • Paríž
    • Slovensko
      • Bratislava
        • Regal BURGER
        • Cukráreň Sweet Street
  • Recepty
  • Rozhovory
  • Lifestyle
    • Hello 2018
    • Pomalosti dnešnej doby
  • Recenzie
    • Bistrá/Kaviarne
      • U Kubistu
  • Spolupráce
  • Instagram

JABLKOVO-BANÁNOVÁ ŠTRÚDĽA

  • Vytlačiť
  • E-mail

 

alebo ŠTRÚDĽA TROCHU INAK

 

  • lístkové cesto/štrúdľové cesto (bezlepkové - ja som použila od Schäru)
  • 500g jabl'k
  • 2 banány
  • citrón
  • mandľové maslo/pasta (kúpite v DM drogérii alebo v Bio obchode pod názvom MandelMus)
  • pomarančová šťava
  • škoricový/vanilkový/trstinový cukor/med
  • hrozienka/kokos

 

Jablká nakrájame na malé kocky a pokvapkáme citrónom. 

Do misky nakrájame banán, pridáme 2 polievkové lyžice mandľového masla, cukor (škoricový, vanilkový alebo trstinový) a pridáme cca. 100ml pomarančovej šťavy. Všetko zmiešame. Do pripravenej zmesi vložíme nakrájané jablká. Spolu vylejeme na cesto, zakrútime a pečieme vo vyhriatej rúre cca. 40 minút. 

 

Pokiaľ zvolíte vhodnú kombináciu surovín a štrúdľu zbytočne nepresladíte, môžete si ju dať úplne bez výčitiek. Vôňu zapečených jabĺk doma milujeme. Dobrú chuť. 

 

 

Mandľové maslo/pasta - Mandelmus

Podrobnosti
Napísal: Eva
Kategória: Recepty
Uverejnené: 06. júl 2017
Návštevy: 2224
  • Predch.
  • Nasl.

Login Form

  • Nepamätáte si používateľské meno?
  • Zabudli ste heslo?

© 2023 Gluten Free Planet Celiakia Lepok Zdravie Bezlepkova dieta

Main Menu (responsive)

  • DomovDomov
  • O nás
  • Život s celiakiou
    • Čo je celiakia?
    • Celiakia u detí
    • Nová Diagnóza v Rodine - Celiakia
  • Cestovanie
    • Rakúsko
      • Neusiedl am See
    • Chorvátsko
      • Petrčane
      • Plitvické jazerá
    • Thajsko
      • Phuket, Koh Samui
      • Škola varenia v Thajsku
    • RAW kurz
    • Kanárske ostrovy
      • Lanzarote
    • Francúzsko
      • Paríž
    • Slovensko
      • Bratislava
        • Regal BURGER
        • Cukráreň Sweet Street
  • Recepty
  • Rozhovory
  • Lifestyle
    • Hello 2018
    • Pomalosti dnešnej doby
  • Recenzie
    • Bistrá/Kaviarne
      • U Kubistu
  • Spolupráce
Go Top